Vakantie Drenthe

Tijdens uw vakantie in Drenthe kunt u genieten van het prachtige landschap dat tal van mogelijkheden biedt. Ga bijvoorbeeld terug in de tijd door de Drentse hunebedden te bezoeken waarvan er maar liefst 52 bewaard zijn gebleven! In het Hunebedcentrum in Borger kunt u alles te weten komen over deze mysterieuze bouwwerken uit de oudheid. Bovendien beschikt Drenthe over 1000 grafheuvels, prehistorische akkers, galgenbergen en Middeleeuwse karrensporen. Nergens anders in Nederland, vindt u zoveel overblijfselen van onze voorouders dan in Drenthe. Bezoek tijdens uw vakantie in Drenthe een van de vele interessante musea in Drenthe en leer meer van de rijke historie van onze voorouders.

Overnachten in Drenthe? Welkom bij Hotel Restaurant De Meulenhoek in Exloo.

In het natuurrijke karakteristieke dorpje Exloo vlakbij Emmen, Assen en Borger. Ligt ons prachtig gelegen Hotel Restaurant. De Meulenhoek is een modern familiehotel waar ouderwetse gastvrijheid heel gewoon is.

Vakantie Drenthe

De prachtige omgeving biedt vele mogelijkheden om te genieten van de Drentse cultuur, natuur, rust en ruimte tijdens uw weekendje weg of midweek in Drenthe. Het landschap rondom Exloo(Drenthe) leent zich uitstekend om te fietsen en wandelen door de natuur. Niet voor niets staat Drenthe bekend als zeer geliefde provincie voor een weekend of midweek wandelen en fietsen.

In de Meulenhoek kunt u dineren en genieten uitstekende gerechten van hoge kwaliteit, die met zorg elke dag voor u worden bereid. In onze keuken zwaaien vader en zoon de scepter, beide koken met passie. De seizoensgebonden kaart biedt elk jaargetijde specialiteiten zoals: Drentse asperges, verse visgerechten en in de winterperiode natuurlijk mooie wildgerechten.

Ons hotel beschikt over veertien ruime, modern ingerichte kamers, voorzien van vele gemakken.Twaalf van deze kamers hebben een eigen balkon of terras. Zes van deze kamer bevinden zich op de begane grond, waarvan er twee volledig zijn ingericht voor mindervaliden. Daarnaast beschikt het hotel over twee ruime familiekamers.

Voor meer informatie over hotelarrangementen of reserveren? http://www.hotel-meulenhoek.nl
Meer vakantiehuizen
Bekijk onze vakantiehuizen